Loodgieter-nijmegen.nl: de uitkomst voor lekkages en cv-onderhoud

17-04-2020

Loodgieter-nijmegen.nl is het antwoord voor als u zoekt naar een professioneel loodgietersbedrijf die u kunt verhelpen van uw lekkage. Of hier nu spoed achter moet zitten of niet, ons team staat paraat. Bij loodgieter-nijmegen.nl kunt u niet alleen terecht voor lekkages, ook staan wij gereed om uw cv te onderhouden en/of te installeren en helpen wij u af van eventuele verstoppingsproblemen van uw riool.

CV-installatie en onderhoud is mogelijk bij loodgieter-nijmegen.nl 

Eens is het nodig om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. Een doorsnee cv ketel gaat zo'n 12 tot 15 jaar mee. Bij aanschaf van een nieuwere ketel bespaart u meer op uw energiekosten, plus, u heeft een hoger rendement. Dat is mooi meegenomen, natuurlijk. Tevens is uw woning vluchtiger op de juiste temperatuur én stijgt de waarde van uw woning. Vindt u het lastig om een keuze te maken betreft een nieuwe cv ketel? Geen probleem! Ons team adviseert u al te graag, uiteraard geheel vrijblijvend.
Het onderhoud van uw cv ketel is noodzakelijk voor uw eigen veiligheid. Geen onderhoud betekent al snel een grotere kans op koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide is volledig geur- en kleurloos. Dit maakt koolmonoxide zeker levensgevaarlijk. Regelmatig een onderhoud laten doen aan uw cv ketel is verstandig, omdat de levensduur ietwat verlengd wordt en mogelijke storingen eerder worden voorkomen. Heeft u een oudere cv ketel? Dan raden wij van loodgieter-nijmegen.nl het aan om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Als u in bezit bent van een nieuwe cv ketel, dan mag zo'n onderhoud om de twee jaar uitgevoerd worden. 

Last van lekkage

Heeft u last van lekkage? Wij begrijpen dat dit even schrikken is. Er is niets aan de hand, zolang u zo spoedig mogelijk een afspraak maakt om deze lekkage te verhelpen. Het uitstellen van een lekkage zorgt immers voor meer problemen. Of dit nu gaat om een lekkende leiding of daklekkage; bij loodgieter-nijmegen.nl zit u goed. Lekkages speuren wij vluchtig op, zonder dat er iets afgebroken moet worden. Iedere dag van de week staan wij binnen een fractie van een seconde bij u op de stoep om u af te helpen van de desbetreffende lekkage. En met iedere dag van de week bedoelen wij dus écht iedere dag van de week; op de zaterdag en zondag staan onze loodgieters tevens paraat.
Wilt u stomtoevallig direct een afspraak maken, omdat uw cv ketel toe is aan een onderhoudsbeurt of heeft u een vraag over bijvoorbeeld onze tarieven die wij hanteren? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Voor spoedgevallen raden wij aan om ons te bellen.

© 2020 bouwen & Klussen
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin